Over Parent Herbs

Parent Herbs is zich gaan ontwikkelen tijdens de zwangerschap van mijn zoon. Ik besefte toen dat ik niet alleen meer de verantwoordelijkheid droeg voor mijzelf, maar ook voor het ongeboren kindje in mijn buik. Toen de eerste zwangerschapskwaaltjes de kop op staken, wilde ik die daarom op een zo natuurlijke mogelijke manier verlichten. Ik wist dat kruiden daar goed bij konden helpen. Maar als ik op google op zocht welke kruiden en theeën hielpen tegen zwangerschapskwaaltjes, dan stuitte ik op tegenstrijdigheden en onveilige kruiden. Als theeleut, wilde ik graag zorgeloos thee blijven drinken. Thee drinken dwingt je namelijk om even rustig aan te doen, het is een selfcare moment, daarnaast is het super gezond. Daarom besloot ik een cursus kruidengeneeskunde te doen en heel veel literatuur te lezen over kruiden, thee en zwangerschap. 

Ik vond een schatkist aan kruiden die eeuwenlang en wereldwijd worden gebruikt. Kruiden worden ingezet voor de zwangerschap, de postpartum periode en het ouderschap. De kennis die ik op deed heb ik uitgetest op mijn zwangere zelf en in mijn kenniskring. Na enthousiaste reacties kwam ik op het idee om een theelijn te ontwikkelen voor ouders. 

Parent Herbs is bewust een neutrale naam geworden. Zo vaak hoor of lees ik dat mensen zich buiten gesloten voelen omdat alles omtrent zwangerschap vooral op moeders gericht is. Parent Herbs includeert iedere ouder.

Parent Herbs zet zich in om een zo gezonde en veilige mogelijke theelijn te zijn, die tegelijkertijd de nodige selfcare moments kan creëren. 

Nieuwsgierig geworden naar de theeën? Klik dan op deze link voor de webshop! 

Liefs, 

Parent Herbs. 

© 2020 - 2021 Parent Herbs | sitemap | rss