Flow 2

Vorige Artikel 6 van 6
€ 6,50

'Flow 2' is de opvolger van 'Flow', maar dan zonder venkel. Het is een thee die gecreëerd is om je te ondersteunen tijdens het geven van borst(kast)voeding. Het kan ingezet worden bij een lage melkproductie of als extra ondersteuning bij het kolven. 

Het voeden van je kind kan echt even zoeken zijn, het drinken van thee is dan al een hele hulp. Het ontspant je en zorgt ervoor dat je gehydrateerd blijft, dit bevordert allemaal de melkproductie. 

De ingrediënten die verwerkt zijn in Flow 2, kunnen je melkproductie verhogen vanwege een op oestrogeen lijkende stof die in de kruiden zit, een galactagogue. Flow 2 bevat o.a. de volgende galactagogues: fenegriekzaad, kamille en gezegende distel.

Fenegriekzaad: Fenegriekzaad wordt eeuwenlang gebruikt om de melkproductie te bevorderen. Daarnaast bevordert het de spijsvertering en verlicht constipatie. Heel fijn als je de eerste keren na de bevalling weer naar de wc moet. Fenegriek heeft ook een goede invloed op de vettigheid van je melk. 

Gezegende distel: is ook een fijne ondersteuning bij de verhoging van je melkproductie. Gezegende distel en fenegriek is een gouden combinatie. Daarnaast zorgt het voor een goede spijsvertering. Het is antibacterieel, schimmelwerend, ontstekingsremmend en een antioxidant.  

Kamille: naast dat kamille rustgevend is voor jou, kan het helpen koliek te verzachten bij je baby. Verder helpt het net als de andere kruiden je melkproductie te verhogen.

Inhoud: 50 gr.


Let op: niet gebruiken in combinatie met medicijnen, schildklier problemen, bij allergie voor selderij, ambrosia en andere planten uit de Asteraceae familie.


Instructies voor het zetten van een pot thee:

  • Gebruik één volle tl 
  • Kies een theeaccessoire zoals een filter of thee-ei. 
  • 200 ml water
  • Laat de kruiden 5-15 min trekken 
  • Drink max drie kopjes per dag
  • Enjoy!

BELANGRIJK

Parent Herbs stelt geen diagnoses en behandelt geen medische condities. Wij zijn ervan overtuigd dat de theeën van Parent Herbs veilig zijn. Toch is het van belang dat elke kruideninname tijdens de zwangerschap en postpartum in overleg gebeurt met je arts en of verloskundige.

 

 

© 2020 - 2021 Parent Herbs | sitemap | rss