Bevat venkel

Flow

Vorige Artikel 3 van 6 Volgende
€ 6,50 (inclusief btw)

'Flow' is ontwikkeld om je melkproductie te bevorderen. De thee bevat kamille, venkelzaad en fenegriekzaad. Al deze kruiden staan erom bekend, jouw melk rijkelijk te doen flowen. 

Fenegriekzaad: Fenegriek wordt eeuwenlang gebruikt om de melkproductie te bevorderen. Daarnaast bevordert het de spijsvertering en verlicht het constipatie. Heel fijn als je de eerste keren na de bevalling weer naar de wc moet. Fenegriek heeft ook een goede invloed op de vettigheid van je melk. 

Venkelzaad: Ook venkel staat bekend om zijn werking om de melkproductie te verhogen. De zacht/zoete drop smaak, zorgt voor een fijne smaakcombinatie met de andere kruiden. 

Kamille: naast dat kamille rustgevend is voor jou, kan het helpen koliek te verzachten bij je baby. Verder helpt het net als de bovengenoemde kruiden je melkproductie te verhogen.

Inhoud: 50 gr.


Let op: niet gebruiken in combinatie met medicijnen, schildklier problemen, bij allergie voor selderij, ambrosia en andere planten uit de Asteraceae familie. 

De thee bevat venkel. Venkel bevat de genotoxische stof estragol. Van vrouwen die deze thee met venkel erin drinken, kan de baby blootgesteld worden aan deze stof. Omdat een gezondheidsrisico voor baby's niet uitgesloten kan worden, raadt BuRO uit voorzorg het gebruik van deze theeen met venkel af voor zwangere en lacterende vrouwen.

Meerdere klanten hebben aangegeven dat ze de thee alsnog willen drinken vanwege de effectiviteit ervan. Om deze reden wordt de thee nog verkocht. Binnenkort is er ook borstvoedingsthee zonder venkel beschikbaar. 


Instructies voor het zetten van een pot thee:

  • Gebruik één volle tl 
  • Kies een theeaccessoire zoals een filter of thee-ei. 
  • 200 ml water
  • Laat de kruiden 5-15 min trekken 
  • Drink max drie kopjes per dag
  • Enjoy!

BELANGRIJK

Parent Herbs stelt geen diagnoses en behandelt geen medische condities. Wij zijn ervan overtuigd dat de theeën van Parent Herbs veilig zijn. Toch is het van belang dat elke kruideninname tijdens de zwangerschap en postpartum in overleg gebeurt met je arts en of verloskundige.

© 2020 - 2022 Parent Herbs | sitemap | rss